Οταν ο Ρέντσι έσωσε από βέβαιο... πέσιμο κινέζο μεγαλοεπενδυτή [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Ρέντσι έσωσε από βέβαιο... πέσιμο κινέζο μεγαλοεπενδυτή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πέμπτη ήταν μια μεγάλη ημέρα για την ιταλική οικονομία, καθώς υπογράφηκε στο πρωθυπουργικό μέγαρο συμφωνία μεταξύ Ιταλίας και της κινεζικής εταιρείας -κρατικών συμφερόντων- ενέργειας και ηλεκτρισμού.

Ωστόσο, παραλίγο να «αμαυρωθεί» από ένα απρόοπτο... Ενας εκ των επενδυτών την ώρα που σηκωνόταν από τη θέση του παραλίγο να πέσει μαζί με την καρέκλα, όμως η έγκαιρη παρέμβαση του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι που στεκόταν όρθιος μαζί με τον ιταλό υπουργό Οικονομικών Κάρλο Παντόαν αποδείχθηκε... σωτήρια.

Το ύφος του Ρέντσι μετά την πράξη του ισοδυναμεί με 1.000 λέξεις, όπως αναφέρει και μια αρχαία κινεζική παροιμία, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Παντόαν.

Περιττό να αναφερθεί πως το βίντεο του ιταλικού δικτύου Vista με το στιγμιότυπο έχει κάνει τον γύρο των ιταλικών ΜΜΕ, ενώ τα σχόλια των ιταλών δίνουν και παίρνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ