Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Αυγούστου

Τα ζώδια της Παρασκευής 1 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί ασχοληθείτε μέχρι το μεσημέρι με θέματα εργασίας, ίσως ακόμη και υγείας. Από το μεσημέρι και μετά οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα, μέχρι τις 15 Αυγούστου, σας κάνει να αναζητάτε την χαρά και την διασκέδαση, ενώ ευνοεί τις σχέσεις σας με τα παιδιά αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, το τριήμερο που ακολουθεί θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Γενικότερα, για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο, τα θέματα που σας απασχολούν φαίνεται να επιλύονται. Όμως, αυτές τις μέρες, το τετράγωνο Άρη – Δία σας κάνει υπερβολικούς, τόσο στις σχέσεις σας, όσο και γενικότερα σε θέματα που έχουν σχέση με τα κληρονομικά, τα φορολογικά ή τα οικονομικά σας, ακόμη και στην συναισθηματική σας ζωή. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Απριλίου αυτές τις μέρες πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικογενειακές σας καταστάσεις. Ενώ θα θέλετε να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, οικογενειακές υποθέσεις και απρόσμενα γεγονότα σας φορτίζουν. Ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί εντάσεις σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στα βαθύτατα συναισθηματικά σας. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Από το μεσημέρι και μετά κάποια θέματα εργασίας έρχονται στο προσκήνιο. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές παρουσιάζουν απρόοπτα γεγονότα το διήμερο που ακολουθεί. Μπορεί οι συζητήσεις σας με συγγενικά σας πρόσωπα να μην έχουν ακριβώς την πορεία που επιθυμείτε. Ίσως κάτι που έχει σχέση με συγγενείς και φίλους σάς αναστατώσει. Η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα, μέχρι τις 15 Αυγούστου, σας κάνει να επικεντρώνεστε σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένταση σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-26 Απριλίου. Έτσι, θέματα σχέσεων, ακόμη και νομικά, διαδικαστικά ζητήματα φαίνεται να παίρνουν μια απρόοπτη τροπή. Μετά το μεσημέρι ασχοληθείτε με την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Ο Αύγουστος, ιδιαίτερα προς το τέλος του, ενδεχομένως να παρουσιάσει μεγάλους προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Μαΐου.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα σας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Θα κάνετε μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δείτε συγγενείς και φίλους, και γενικότερα, πραγματικά, δεν θα παραπονεθείτε για ρουτίνα. Μέχρι το μεσημέρι ασχολείστε με ένα οικογενειακό σας θέμα, ενώ αργότερα θα ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα οικονομικά σας δείχνουν αντιφατικά πράγματα. Από την μια θα έχετε πολλά έξοδα, αλλά και τα έσοδα δεν θα λείψουν. Η θέση του Άρη στον Σκορπιό σάς καλεί να είστε μεθοδικοί στη δουλειά σας, αλλά και προσεκτικοί σε θέματα εργασίας, ακόμη και υγείας. Προσέχετε ένα οικονομικό σας θέμα. Πάνω από όλα δείξτε την υποστήριξή σας στα πρόσωπα που αγαπάτε.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιουλίου εξακολουθούν τα πράγματα να είναι αντιφατικά. Το διήμερο-τριήμερο που ακολουθεί θα υπάρξουν αντιφάσεις στα επαγγελματικά και συναισθηματικά σας θέματα. Από την μια πλευρά φαίνονται να προκύπτουν ρήγματα, από την άλλη δημιουργούνται σταθεροποιητικές τάσεις. Μπορεί αυτές οι τάσεις να εμφανιστούν σε διαφορετικά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και με το ίδιο άτομο να έχετε άλλοτε ρήξεις και άλλοτε συμφωνία απόψεων. Το βράδυ θα σας απασχολήσουν θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ακόμη, σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα, το οποίο ίσως συνδέεται και με τα συναισθηματικά σας. Αν δηλαδή πρέπει να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο σε οικονομικό επίπεδο, εκεί ίσως υπάρξει κάποιο μπέρδεμα. Γενικότερα όμως, η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα, μέχρι τις 15 Αυγούστου, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Και ολόκληρος ο Αύγουστος κάπως έτσι θα σας απασχολήσει.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, τα πράγματα είναι εντελώς αντιφατικά. Ενώ ο Δίας στο δικό σας ζώδιο σας κάνει αισιόδοξους και χαρούμενους, το τετράγωνο Ήλιου-Δία με τον Άρη δείχνει ότι λόγω υπεραισιοδοξίας ίσως κάνετε λάθη, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 26 Ιουλίου. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλετε. Κάποιες οικογενειακές ιστορίες και υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο, ενώ δεν λείπουν μετακομίσεις μετακινήσεις και λάθη. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Αυγούστου δείξτε μεγάλη προσοχή, καθώς το τέλος Αυγούστου μπορεί να κρύβει πολλά οικογενειακά θέματα. Προσπαθήστε, λοιπόν, να τα επιλύσετε τώρα, κατά τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να φτάσετε σε διενέξεις. Προσέχετε τα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας. Μετά το μεσημέρι οι φίλοι είναι κοντά σας.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μέχρι το μεσημέρι, μπορείτε να προωθήσετε σημαντικά προσωπικά σας θέματα. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά μπερδεμένη. Ο συνωστισμός πλανητών στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας δείχνει ότι υπάρχει ένα ισχυρό παρασκήνιο. Αυτό σημαίνει είτε ότι οι άλλοι δρουν παρασκηνιακά, είτε ότι εσείς προετοιμάζετε καταστάσεις τις οποίες δεν θέλετε να κοινολογήσετε. Βεβαίως την περίοδο αυτή δεν παύει να υπάρχει εκνευρισμός. Ο Άρης στον Σκορπιό σάς κάνει επιθετικούς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (συγγενείς και φίλους). Επίσης θα πρέπει να προσέχετε με το αυτοκίνητο και να μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Το τριήμερο που ακολουθεί προσέχετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Είτε θα υπάρξουν κάποιες διενέξεις μαζί τους, είτε θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε κάποιους φίλους που σας έχουν ανάγκη.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς το τριήμερο που ακολουθεί η Αφροδίτη (κυβερνήτης σας) κάνει περίεργες όψεις. Αυτό σημαίνει ότι κάποια σχέδιά σας σταθεροποιούνται, αλλά δημιουργούνται κάποια ρήγματα τα οποία πρέπει να προσέξετε, ειδικά εσείς που έχετε γύρω στις 8-9 Οκτωβρίου. Το τετράγωνο Αφροδίτης -Ουρανού δημιουργεί είτε απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία δεν διαρκούν στον χρόνο, είτε ρήγματα σε υπάρχουσες σχέσεις. Έχετε όμως την στήριξη και των βοήθεια των φίλων σας. Ένα οικονομικό σας θέμα θα είναι για σας αρκετά σημαντικό.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς, η σημερινή ημέρα, μέχρι το μεσημέρι, είναι κατάλληλη για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι επαφές και οι συμφωνίες παρουσιάζουν μια αντιφατική κατάσταση. Ενώ παίρνετε κάποιες αποφάσεις, υπάρχουν κάποια σημαντικά εμπόδια ως προς την υλοποίησή τους. Επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Προσέχετε μην εκτεθείτε, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27-28 Οκτωβρίου. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια νομικά, διαδικαστικά θέματα ή να εκτεθείτε άνευ λόγου. Μια υπερβολή στην συμπεριφορά σας θα μπορούσε να σας δημιουργήσει απρόσμενα γεγονότα. Η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα δείχνει ότι μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο θα ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, ενώ οι επαγγελματικές έννοιες δεν σας εγκαταλείπουν.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αυτή είναι μια περίεργη περίοδος. Ο Ήλιος και ο Δίας στον Λέοντα μπορούν να δημιουργήσουν απρόβλεπτα γεγονότα στην καθημερινή σας ζωή. Δρόμοι σάς ανοίγονται για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις, όμως με κάποια εμπόδια τα οποία δημιουργούνται παρασκηνιακά. Είτε στη συναισθηματική σας ζωή κάτι σας εμποδίζει να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, είτε γενικότερα υπάρχει ένα άγχος, μια έγνοια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το οποίο δεν σας επιτρέπει να χαρείτε. Η νέα θέση του Ερμή στον Λέοντα προωθεί και πάλι τα ταξίδια, τα γραπτά και τις νομικές υποθέσεις σας. Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Προσέχετε τα νομικά και τα διαδικαστικά θέματά σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας η σημερινή ημέρα προσφέρεται για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και για σχέδια, τα οποία καταστρώνετε αυτή την περίοδο. Για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Ιανουαρίου δεν είναι ένα καλό διήμερο-τριήμερο για τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε αντιφατικές καταστάσεις, καθώς από την μια πλευρά θα πάρετε κάποια ευχάριστη και σταθερή σε βάθος χρόνου απόφαση, από την άλλη δημιουργούνται ρήγματα. Η νέα θέση του Ερμή σάς δίνει και πάλι την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά και τα φορολογικά σας θέματα. Θα πρέπει όμως να συμπαρασταθείτε και σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Θα αντιμετωπίσετε αρκετή πίεση τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα οικονομικά, κληρονομικά σας θέματα. Προσέχετε λοιπόν.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου αντιμετωπίζετε μια αντιφατική κατάσταση σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ενώ μπορεί να έρθετε πιο κοντά τους, από την άλλη ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα μπορεί να προκαλέσει ένα νομικό ή διαδικαστικό ζήτημα, μεγάλης σφοδρότητας, θα μπορούσα να πω, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25 Ιανουαρίου. Στον χώρο της εργασίας σας υπάρχουν διαφορετικά γεγονότα, τα οποία σταθεροποιούν κάποια σχέδιά σας, αλλά μπορεί να φορτίσουν τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η νέα θέση του Ερμή, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όμως η επαγγελματική σας ζωή φαίνεται ότι κατά κάποιον τρόπο σας ταλαιπωρεί. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε πολύ ολόκληρο τον Αύγουστο. Αποφύγετε τα ρίσκα σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς ένα σχέδιο που έχετε για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο παρουσιάζει κάποιες εμπλοκές είτε λόγω κάποιου οικονομικού είτε λόγω κάποιου συναισθηματικού θέματος. Η εργασία δεν παύει να σας απασχολεί. Η παρουσία του Ήλιου και του Δία στον Λέοντα, όπως και του Ερμή (μέχρι τις 15 Αυγούστου) στο ίδιο ζώδιο, δείχνει ότι ένα θέμα εργασίας παρουσιάζει αρκετές διακυμάνσεις. Εκεί που τα πράγματα δείχνουν καλά εκεί μπορεί να χαλάνε λόγω ενός οικονομικού ή νομικού, διαδικαστικού θέματος. Με τον Δία, βέβαια, για έναν χρόνο στον Λέοντα αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει, καθώς η θέση του αυτή για σας σημαίνει εργασία και υγεία. Έτσι θα μπορέσετε στο τέλος να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ