Γιατί ο Βενιζέλος σχεδιάζει να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Σταύρο Θεοδωράκη - iefimerida.gr

Γιατί ο Βενιζέλος σχεδιάζει να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Σταύρο Θεοδωράκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτωπο με το Ποτάμι και προσωπικά με τον Σταύρο Θεοδωράκη φέρεται να ανοίγει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, φήμες που ενισχύονται και από πρόσφατη αναφορά του κατά την ομιλία του σε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στα Νέα, υπήρχε εδώ και μέρες η πληροφορία από τη Χαριλάου Τρικούπη πως «ο πρόεδρος σχεδιάζει να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί από εδώ και πέρα τον Σταύρο Θεοδωράκη». Ο Μικροπολιτικός αναφέρεται μάλιστα στην αναφορά που έκανε σε πρόσφατη ομιλία του σε κομματικά στελέχη, όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταξύ άλλων είπε με νόημα «Υπάρχουν κάποιοι άλλοι τώρα που νομίζουν ότι τα κόμματα είναι μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια, είναι μια καμπάνια προώθησης ενός νέου προϊόντος... Δεν θα μας δελεάσει αυτή η αντίληψη περί πολιτικής, δηλαδή μια αντίληψη που καταγγέλλει την ίδια την πολιτική, μια αντίληψη περί κόμματος που καταγγέλλει το κόμμα».

Σύμφωνα με την εκτίμηση των Νέων, αν οι αρχικές πληροφορίες είναι σωστές «ανοιγει ένα μεγάλο μέτωπο».

Φωτογραφία fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ