Ο Στέφανος Κορκολής εξομολογείται: Πάσχω και εγώ από καρκίνο -Εστειλε μήνυμα πρόληψης και αισιοδοξίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Στέφανος Κορκολής εξομολογείται: Πάσχω και εγώ από καρκίνο -Εστειλε μήνυμα πρόληψης και αισιοδοξίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη μάχη που δίνει εδώ και ένα χρόνο με τον καρκίνο μίλησε σε συναυλία του ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα πρόληψης και αισιοδοξίας στο κοινό.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, μιλώντας βαθιά συγκινημένος στο κοινό κατά τη διάρκεια μουσικής παράστασης που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό θέατρο Κρεμαστός στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου στα Χανιά, είπε «κι εγώ πάσχω από καρκίνο. Πέρυσι τον Οκτώβριο το ανακάλυψα, αλλά όπως με βλέπετε είμαι εδώ στο πιάνο μου, στη μουσική μου, δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάω και... όλα διορθώνονται. Πρόληψη. Θα ήθελα να τονίσω στους νέους ανθρώπους... όσο μπορείτε σταματήστε το. Πραγματικά το τσιγάρο σκοτώνει... εγώ κάπνιζα τέσσερα πακέτα...».

Η συναυλία, όπως αναφέρει η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, έγινε για τις ανάγκες του «Ορίζοντα» που στηρίζει παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν νεοπλασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ