Θεσσαλονικιός βούτηξε στον Θερμαϊκό για να κάνει μπάνιο: Παραλίγο να ανατραπεί το σκάφος του Λιμενικού που πήγε να τον σώσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονικιός βούτηξε στον Θερμαϊκό για να κάνει μπάνιο: Παραλίγο να ανατραπεί το σκάφος του Λιμενικού που πήγε να τον σώσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπάνιο του στον Θερμαϊκό αποφάσισε να κάνει το απόγευμα της Πέμπτης ένας άνδρας, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος εθεάθη από περαστικούς να κολυμπάει αμέριμνος και κάλεσαν το Λιμενικό.

Όταν όμως οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος έφτασαν στο σημείο για να τον βγάλουν από το νερό, η προπέλα του σκάφους μπλέχτηκε στο σκοινί διπλανής βάρκας, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το thousandnews.gr, να υπάρξει κίνδυνος να ανατραπεί το σκάφος τους, καθώς στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι και η θάλασσα ήταν αναταραγμένη.

Τελικά οι άνδρες του Λιμενικού κατάφεραν να ξεμπλέξουν την προπέλα κόβοντας το σκοινί με ένα μαχαίρι που τους έδωσαν αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ