Πως βίωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον «θάνατό» του: Είναι ωραίος εάν μπορείς μετά να τον διηγηθείς - iefimerida.gr

Πως βίωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον «θάνατό» του: Είναι ωραίος εάν μπορείς μετά να τον διηγηθείς

Πως βίωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον «θάνατό» του: Είναι ωραίος εάν μπορείς μετά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια της υγείας του έδωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε όταν έπαθε καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση για «μπαλονάκι».

«Ο θάνατος είναι ωραίος εάν μπορεί μετά να τον διηγηθείς» δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑΣΟ, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια και για όσους του τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο.

Ανέφερε ότι του τηλεφώνησαν και ευχήθηκαν καλή ανάρρωση ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρωθυπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος και σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο.

Πρόσθεσε ότι εξεπλάγην θετικά από την ανταπόκριση στο πρόσωπό του και είπε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα «δικά του παιδιά», όπως αποκάλεσε τους Θάνο Πλεύρη και Αδωνι Γεωργιάδη.

Στο πολιτικό πεδίο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, ενώ εκτίμησε ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν αμέσως μετά την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ