Νέο περιστατικό τρόμου για πτήση της Malaysia Airlines -Παραλίγο να συγκρουστεί με άλλο αεροπλάνο - iefimerida.gr

Νέο περιστατικό τρόμου για πτήση της Malaysia Airlines -Παραλίγο να συγκρουστεί με άλλο αεροπλάνο

Νέο περιστατικό τρόμου για πτήση της Malaysia Airlines -Παραλίγο να συγκρουστεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλους τα προβλήματα για την αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines αφού μετά της εξαφάνιση της πτήσης MH370 στον Ινδικό και την συντριβή της πτήσης MH17 στην Ουκρανία, την Τετάρτη η πτήση MH136 και 167 επιβαίνοντες παραλίγο να συγκρουστεί με άλλο αεροπλάνο.

Όλα έγιναν στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδας στην Αυστραλία όταν πτήση της είχε μπει σε τροχιά για να απογειωθεί, αλλά την τελευταία στιγμή ο πιλότος ειδοποιήθηκε να μην συνεχίσει τη διαδικασία απογείωσης γιατί βρισκόταν σε πορεία σύγκρουσης με αεροσκάφος που θα προσγειωνόταν. Ο Πύργος Ελέγχου ειδοποίησε πως ένα Airbus Α320 της Tiger Airways πλησίαζε στον διάδρομο προσγείωσης πιο γρήγορα απ' όσο είχε υπολογιστεί.

Ευτυχώς τα πάντα έγιναν όπως έπρεπε και η νέα τραγωδία με αεροπλάνο της Malaysia Airlines αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ