E2, το ντιζαϊνάτο αεροπλάνο που μετατρέπει το ταξίδι σε απόλαυση [εικόνες] - iefimerida.gr

E2, το ντιζαϊνάτο αεροπλάνο που μετατρέπει το ταξίδι σε απόλαυση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αεροπλάνο είναι πιο γρήγορο, αλλά μήπως είναι και πιο άβολο; Τα πολύωρα ταξίδια αναγκάζουν πολλούς επιβάτες να μην νιώθουν άνετα στις στενές θέσεις τους, να μην τους επιτρέπουν να ξαπλώσουν ή να ξεμουδιάσουν. Πολλά από αυτά θα αλλάξουν στο μέλλον.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε το μακρινό μέλλον, καθώς η εταιρεία σχεδίασης Priestmangoode, έφτιαξε μια καινούργια καμπίνα που την ονόμασε «E2», για λογαριασμό της βραζιλιάνικης εταιρείας αερογραμμών Embraer.

Σύμφωνα με την φωτογραφική απεικόνιση του ρεπορτάζ που παρουσιάζει το Business Insider, αναδιαμένεται ο χώρος των θέσεων, μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ τους, αλλάζει ο τρόπος διευθέτησης των αποσκευών, καθώς ο τρόπος που θα καλείς την αεροσυνοδό, θα ανάβεις τα φώτα ή θα ρυθμίζεις τον αέρα, έτσι ώστε να μην ενοχλείς τους διπλανούς σου. Ακόμα και στις τουαλέτες, η οπτική αλλάζει και γίνεται περισσότερο λειτουργικές και αρκετές νότες από σύγχρονο design.

Το Ε2 ήδη κατασκευάζεται και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ