Συνελήφθη οδοντίατρος στο Αιγάλεω -Λειτουργούσε το ιατρείο του χωρίς άδεια - iefimerida.gr

Συνελήφθη οδοντίατρος στο Αιγάλεω -Λειτουργούσε το ιατρείο του χωρίς άδεια

Συνελήφθη οδοντίατρος στο Αιγάλεω -Λειτουργούσε το ιατρείο του χωρίς άδεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ένας 59χρονος χειρουργός-οδοντίατρος, όταν άνδρες της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας διαπίστωσαν πως λειτουργούσε το ιατρείο του στο Αιγάλεω χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη άδεια από τον νόμο.

Ο 59χρονος εξασκούσε το επάγγελμα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο αισθητικής οδοντιατρικής. Μάλιστα, απασχολούσε και τρία άτομα, τα οποία δεν ήταν καταχωρημένα στο Ειδικά Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού, ενώ δεν προσκομίστηκε ο σχετικός πίνακας προσωπικού.

Επίσης, από τον φορολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν φορολογικές παραβάσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) και συγκεκριμένα η μη επίδειξη του προβλεπόμενου Βιβλίου Εσόδων-Εξόδων.

Εκτός από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για την υπόθεση θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΔΟΥ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΣΕΠΕ), καθώς και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ