Στο ΣτΕ ο Μάκης Βορίδης για το πλαφόν στη συνταγογράφηση - iefimerida.gr

Στο ΣτΕ ο Μάκης Βορίδης για το πλαφόν στη συνταγογράφηση

Στο ΣτΕ ο Μάκης Βορίδης για το πλαφόν στη συνταγογράφηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πάγωμα της εφαρμογής του πλαφόν στη συνταγογράφησης των δραστικών ουσιών ήταν το κεντρικό θέμα της συζήτησης του υπουργού Υγείας με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Σωτήρη Ρίζο, τον οποίο επισκέφθηκε την Τετάρτη.Ο Μάκης Βορίδης ενημέρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το υπουργείο Υγείας με ιδιαίτερη έμφαση στο πλαφόν της συνταγογράφησης.

Αφού άκουσε τα νομικά επιχειρήματα του προέδρου, ο Μάκης Βορίδης, φέρεται να αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία της περιόδου.

Για το ίδιο θέμα θα συζητηθεί στο ΣτΕ τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου η αίτηση του Ιατρικού συλλόγου με την οποία ζητείται η αναστολή της επίμαχης υπουργικής απόφασης ενώ η συζήτηση της κύριας προσφυγής θα γίνει με το νέο δικαστικό έτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ