«Είναι λίγο σκ@@α!» -Μία φράση του Γιουσέιν Μπολτ προκάλεσε σάλο στη Γλασκώβη - iefimerida.gr

«Είναι λίγο σκ@@α!» -Μία φράση του Γιουσέιν Μπολτ προκάλεσε σάλο στη Γλασκώβη

«Είναι λίγο σκ@@α!» -Μία φράση του Γιουσέιν Μπολτ προκάλεσε σάλο στη Γλασκώβη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους καλούς του τρόπους ξέχασε ο Γιουσέιν Μπολτ πηγαίνοντας στη Γλασκώβη. Ο Τζαμαϊκανός σταρ της ταχύτητας είναι στο επίκεντρο του σάλου που ξέσπασε έπειτα από μία διόλου κολακευτική φράση που ξεστόμισε για τους Αγώνες Κοινοπολιτείας, αν και ο ίδιος αρνείται ότι την είπε.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν και Ολυμπιονίκης είπε ότι η διοργάνωση είναι «λίγο σκ@@α», μιλώντας σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Times. Αφού πρώτα συνάντηση τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο ρωτήθηκε για την άποψή του για τους Αγώνες Κοινοπολιτείας που διεξαγονται αυτές τις ημέρες και στους οποίους ο ίδιος θα κάνει την πρώτη φετινή του εμφάνιση, τρέχοντας στα 4Χ100 μέτρα.

«Είναι λίγο σκ@@α. Οι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν καλύτεροι», απάντησε εκείνος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες με αρκετούς να «στολίζουν» τον Μπολτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως, τόσο ο μάνατζερ του, Ρίκι Σιμς, όσο και ο ίδιος ο σταρ του κλασικού αθλητισμού απέδωσαν το δημοσίευμα σε κακοήθεια των δημοσιογράφων. «Ξύπνησα και είδα αυτές τις ανοησίες. Δημοσιογράφοι, σας παρακαλώ, μην δημιουργείται ψέμματα για να βγάλετε θέματα», έγραψε ο Μπολτ στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ