Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο του νέου Mazda 2 - iefimerida.gr

Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο του νέου Mazda 2

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρεμιέρα του καινούργιο μικρού Mazda, του 2, θα γίνει το φθινόπωρο στο Παρίσι, αλλά η Mazda έδωσε ήδη στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεό του. Από τα οποία προκύπτει πως η φόρμα του τρέχοντος μοντέλου έχει σε γενικές γραμμές διατηρηθεί, ενώ το εμπρός μέρος διαθέτει πολλά στοιχεία από το concept Hazumi.

Παράλληλα ενσωματώνει και στοιχεία από τα μεγαλύτερα 3 και 6, ενώ ταυτόσημες με αυτές του πρωτότυπου αναμένεται να είναι και οι διαστάσεις του, με το μήκος του να φτάνει τα 4,07 μέτρα.Στο συνολικά minimal αλλά και νεανικό εσωτερικό ξεχωρίζει η αλά tablet κεντρική οθόνη αφής, ενώ καλοί αναμένονται και οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές.

Οι κινητήρες βενζίνης του νέου Mazda 2 θα είναι δύο εκδόσεις του ατμοσφαιρικού συνόλου των 1.500 κυβικών με 75 και 107 ίππους, ενώ η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση θα είναι ο 1.5 diesel των 105 ίππων.

Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο του νέου Mazda 2 | iefimerida.gr 0
Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο του νέου Mazda 2 | iefimerida.gr 1
Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο του νέου Mazda 2 | iefimerida.gr 2
Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο του νέου Mazda 2 | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Βίντεο εικόνες Mazda
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ