Για πρώτη φορά ξένος αρχιδιαιτητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο -Ποιος είναι ο «σκληρός» Σκοτσέζος που διόρισε η ΕΠΟ - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά ξένος αρχιδιαιτητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο -Ποιος είναι ο «σκληρός» Σκοτσέζος που διόρισε η ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά πλειοψηφία τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ αποφάσισαν να δώσουν τα «κλειδιά» της ελληνικής διαιτησίας σε ένα Σκοτσέζο διαιτητή με πλούσια εμπειρία τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος Σκοτσέζος διαιτητής Χιού Ντάλας θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της Σούπερ Λιγκ.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 σφυρίζοντας την αναμέτρηση της Μονπελίε με την Μπρίτζγουορκς - Βικτόρια, ενώ το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν αυτό της Σαμπντόρια με την Καρλ Ζένα έξι χρόνια αργότερα.

Ο Ντάλας έχει συμμετάσχει επίσης σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα το 1998 και το 2002 ενώ το 2002 ήταν τέταρτος βοηθός στον τελικό. Έχει σφυρίξει επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996, στον τελικό του κυπέλλου UEFA το 1999, όπως και σε αρκετά παιχνίδια του Champions League.

Στη συνεδρίαση της ΕΠΟ αποφασίστηκε επίσης, ότι ο Θανάσης Μπριάκος θα είναι επιφορτισμένος μόνο με την εκπαίδευση των διαιτητών, ενώ παραμένει στην ΚΕΔ ο Δημήτρης Καλύβας και θα προστεθούν οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης και Δημήτρης Γκρούτσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ