Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πώς ντύνεται κανείς για να πάρει το αεροπλάνο; Για ένα μακρύ ταξίδι πρέπει να επιλέξει κάποιο άνετο ντύσιμο ή να μείνει πιστός στο στυλ; Οι διάσημες αυτού του κόσμου έχουν τις απαντήσεις.

Η Jessica Alba στο αεροδρόμιο

Είτε βρίσκεται στο κόκκινο χαλί ή στην καθημερινή ζωή, η διάσημη σταρ κρατάει το στυλ της. Πραγματική φαν της μόδας, δεν κάνει λάθος βήματα στο στυλ της. Ακόμη και στα ταξίδια, η όμορφη μελαχρινή βρίσκει τα τέλεια ρούχα που συνδιάζουν άνεση και κομψότητα. Εδώ έχει επιλέξει ένα boyish σύνολο και αποδεικνύει ότι μπορεί κανείς να ντυθεί όμορφα και άνετα.



Η Jessica Biel στο αεροδρόμιο

Αλλη μια διάσημη που επιλέγει να συνδιάσει το στυλ με την άνεση. Ενα απλό λευκό μπλουζάκι και μια κάζουαλ εμφάνιση σε ένα λευκό τζην, το οποίο δεν είναι ούτε boyfriend, ούτε slim, κάνουν τη διαφορά. Βέβαια εδώ τα αξεσουάρ δίνουν το τόνο αφού η τσάντα, το μαντό και τα γυαλιά ανεβάζουν το σύνολο.

Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Η Rita Ora στο αεροδρόμιο

Είναι ικανή να φορέσει τα πάντα αρκεί να νιώθει άνετα και να προκαλέσει τους φωτογράφους και τους φαν της. Η σκανδαλιάρα τραγουδίστρια είναι ντυμένη με μια βαριά ροκ γούνα, ίσως γιατί κρυώνει στις πτήσεις.

Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Η Paris Hilton στο αεροδρόμιο

Το να ντυθεί η διάσημη κληρονόμος κάζουαλ με απλά ρούχα της είναι απλά αδύνατο. Πιστή στο στυλ bling -που βγάζει μάτι- η Χίλτον παίρνει το αεροπλάνο με μακρύ φόρεμα, τσάντα σικ και γυαλιά στυλάτα. Είτε στα κοσμικά είτε στην καθημερινή ζωή η Χίλτον είναι πάντα έτοιμη, πάντα υπερβολικά καλά ντυμένη.

Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 3



Η Eva Longoria στο αεροδρόμιο

Βρήκε την τέλεια πανοπλία που ταιριάζει στο στυλ της. Παντελόνι τζόκινγκ για να είναι άνετη, ανοιχτά παπούτσια για να μη πρήζονται τα πόδια στο αεροπλάνο, σακάκι και εσάρπα γιατί κάνει κρύο στις πτήσεις, μεγάλη τσάντα για να χωράνε όλα τα απαραίτητα, γυαλιά και καπέλο για να κρύψει τυχόν ατέλειες αν είναι κουρασμένη και ...μια μικρή λεπτομέρεια: ένα μαξιλαράκι για να κοιμάται άνετα. Τα σκέφτηκε όλα.

Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 4



Η Rachel Bilson στο αεροδρόμιο

Μας έχει συνηθίσει σε κοντά σορτσάκια και μίνι φορέματα. Για το ταξίδι της επέλεξε ένα χοντρό πουλόβερ, ένα παντελόνι κάργκο και μποτάκια. Η ηθοποιός πήρε κι αυτή το μαξιλάρι της για να κοιμάται, μα τι συνήθεια κι αυτή!

Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 5



Η Miranda Kerr στο αεροδρόμιο

Ετσι όπως το βλέπει κανείς από μια πρώτη ματιά, το ντύσιμο της δεν έχει τίποτα αντάξιο μιας Μιράντα Κερ. Ενα τζην σκισμένο boyfriend, μια τσάντα λεοπάρ και σανδάλια Birkenstocks στα πόδια, αλλά η ίδια τα υποστηρίζει.

Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 6

H αεροπορική εταιρεία British Airways έκανε πρόσφατα έρευνα στους ευρωπαίους επιβάτες για να διαπιστώσει πώς ντύνονται όταν παίρνουν το αεροπλάνο και ανακάλυψε ότι οι πιο εντυπωσιακές είναι οι Ρωσίδες, οι οποίες αναζητούν τα πιο εξτρέμ ρούχα για τις πτήσεις τους προκειμένου να θαμπώσουν τους συνεπιβάτες τους.

Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Οταν οι σταρ ταξιδεύουν -Ρούχα, αξεσουάρ και παραξενιές [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ