Η Irène Mamfredos έκανε μόδα τα ρούχα KIMALÉ με τα αφρικανικά υφάσματα και ξετρελαίνει τις Ελληνίδες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Irène Mamfredos έκανε μόδα τα ρούχα KIMALÉ με τα αφρικανικά υφάσματα και ξετρελαίνει τις Ελληνίδες [εικόνες]

Η Irène Mamfredos έκανε μόδα τα ρούχα KIMALÉ με τα αφρικανικά υφάσματα και ξετρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Irène Mamfredos αγαπάει την Αφρική και αυτό αποτυπώνεται στα ρούχα της, στα υφάσματα, στα χρώματα και στα σχέδια που δημιουργεί με την αγαπημένη της φίλη, συνεργάτιδα και πατρονίστ Αλίκη Δέμη. Ακόμη και στην παρουσίαση της πρώτης τους κολεξιόν στο Little Τree, στο Κουκάκι, η μαύρη ήπειρος ήταν παρούσα μέσω του αφρικάνικου χορού, της μουσικής και της κουζίνας της.

Η Irène είναι Ελληνογαλλίδα. Μεγάλωσε στο Παρίσι, ο μπαμπάς ήταν Έλληνας η μαμά της Γαλλίδα. Εδώ και 14 χρόνια ζει στην Ελλάδα, ήρθε για χάρη του Κίμωνα του άντρα της. Κλασικό love story που έφερε δύο παιδιά στη ζωή της, την Μαργκό και τον Λέων. Από τα αρχικά των τριών αυτών αγαπημένων προσώπων προέκυψε και η ονομασία της φίρμας της KIMALÉ.

Η ίδια δηλώνει στο popaganda.gr πως τα αφρικανικά υφάσματα ταιριάζουν στις Ελληνίδες και στο κλίμα της χώρας. Είναι αρκετά τολμηρά, τραβούν το ενδιαφέρον αλλά προκαλούν και ένα μικρό δέος λόγω της πολυχρωμίας τους. Έχω παρατηρήσει ότι οι πελάτισσες είναι διστακτικές για το πως πρέπει να τα συνδυάσουν. Η συμβουλή μου: « Ανακατέψτε » τα σαν μια έκρηξη χρώματος και χαράς στην κάζουαλ γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάστε τα με τα τζην, τα σορτς, τα αμάνικα Τ-shirt, τα γυαλιά ηλίου και τις εσπαντρίγιες που φοράτε ούτως ή άλλως!

Δείτε της εντυπωσιακές δημιουργίες της στο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ