Τα Νέα επιτίθενται στη Χαρούλα Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε για τις καθαρίστριες: Της επανάστασης και της λάτρας - iefimerida.gr

Τα Νέα επιτίθενται στη Χαρούλα Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε για τις καθαρίστριες: Της επανάστασης και της λάτρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαίτερες αιχμές, αναφορές σε τρικ προώθησης του νέου της δίσκου, σε επαναστατημένα μικρόφωνα και στη «λάτρα που είχε η Χαρούλα Αλεξίου όταν δολοφονούσαν τον συντεχνίτη της Φύσσα», τα Νέα αποδομούν σήμερα στην πολυσυζητημένη συναυλία που έδωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια για τις καθαρίστριες στο Σύνταγμα.

Με τον τίτλο «Της επανάστασης και της λάτρας» ο Παύλος Αγιαννίδης, γράφει για το χέρι με το γάντι κουζίνας που σήκωσε ψηλά η Χαρούλα Αλεξίου «σε γροθιά. Επαναστατημένο – που φοριέται και πολυ τελευταία, ανέξοδα». Προσθέτει πως η τραγουδίστρια είχε «κοτζάμ κομματική ομπρέλα να την προστατεύει. Την ήξερε και την αποζητούσε» και για αυτό δεν ένοιαζε αν «θα ψιχαλίσει αντιρρήσεις».

Και συνεχίζει το άρθρο σχόλιο:

«Και άρχισε από το επαναστατημένο μικρόφωνο με το γάντι της κουζίνας, να λέει τραγούδια από τη «νέα της δουλειά».Οπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του και κυρίως τα τρικ της προώθησης του νέου του δίσκου. Αφησε πίσω της ό,τι λαϊκό είχε τραγουδήσει το στόμα κάθε Ελληνα. Αλλωστε είχε περάσει πια σε κανέλες, νεράντζια και άλλα γλυκά του κουταλιού. Σε τραγούδι.»

Τα Νέα επιτίθενται στη Χαρούλα Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε για τις καθαρίστριες: Της επανάστασης και της λάτρας | iefimerida.gr 0



Το κείμενο-άποψη στα Νέα καταλήγει με μια σύνδεση των καθαριστριών με την υπόθεση του Παύλου Φύσσα. «Δεν βρήκε γάντι να φορέσει και ομπρέλα να την καλύπτει όταν δολοφονούνταν από τον ζοφερό εθνικισμό ο συντεχνίτης τη από το Πέραμα Παύλος Φύσσας, για τη στάσης ζωής και τέχνης του. Είχε λάτρα τότε...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ