Τι συμφωνήθηκε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΕΒ - iefimerida.gr

Τι συμφωνήθηκε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΕΒ

Τι συμφωνήθηκε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΕΒ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αντιμετώπιση των φορολογικών προβλημάτων, αλλά και τα τελωνειακά ζητήματα, με την ανασύσταση της Επιτροπής διαβούλευσης του υπουργείου Οικονομικών συμφωνήθηκε στη σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό, για τη βιομηχανική πολιτική.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΒ που βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου ζήτησαν και την επαναλειτουργία του Συμβουλίου Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής, αίτημα που θα εξετασθεί, όπως και τη διατήρηση του φορολογικού πιστοποιητικού.

Η πρόταση του Συνδέσμου για τα εργασιακά περιλαμβάνει τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους με πάταξη της εισφοροδιαφυγής, ενώ οι εκπρόσωποι της βιομηχανίας υπογράμμισαν την ανάγκη ενίσχυσης των διαδικασιών προδικαστικής επίλυσης διαφορών, την ενιαία επίλυση για παρόμοιες υποθέσεις και οδικό χάρτη για επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύσκεψη ειδήσεις ΣΕΒ Μέγαρο Μαξίμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ