Αίσιο τέλος στο θρίλερ με Κάρλος Τέβες -Οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερο τον πατέρα του - iefimerida.gr

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με Κάρλος Τέβες -Οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερο τον πατέρα του

Δραματικές στιγμές για τον Κάρλος Τέβεζ -Απήγαγαν τον πατέρα του ποδοσφαιριστή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χειρότερα νέα έμαθε ο Κάρλος Τέβες όταν χτύπησε το τηλέφωνό του την Τρίτη, αλλά ευτυχώς το θρίλερ που έζησε έλαβε γρήγορα τέλος. Οπως τον ενημέρωσαν, ο πατέρας του έπεσε θύμα απαγωγής στην Αργεντινή και ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους αποφάσισε να αναχωρήσει εσπευσμένα για τη χώρα του, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, όταν άγνωστοι άρπαξαν τον πατέρα του Τέβες, Χουάν Αλμπέρτο Καμπράλ, σταματώντας το αυτοκίνητό του στην περιοχή Μορόν, έξω από το Μπουένος Αιρες. Μετά από λίγο οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένεια, ζητώντας λύτρα, ενώ στη συνέχεια ανέβασαν τις απαιτήσεις τους.

Το γεγονός αυτό, εκτιμούν οι αστυνομικοί, δείχνει ότι δεν γνώριζαν αρχικά ότι είχαν στα χέρια του τον πατέρα του διάσημου ποδοσφαιριστή, κάτι που προδίδει ότι η απαγωγή δεν ήταν προμελετημένη και απλά άρπαξαν κάποιον που περνούσε από την περιοχή, επειδή οδηγούσε ακριβό αυτοκίνητο.

Η συμφωνία για τα λύτρα επήλθε γρήγορα και οι απαγωγείς άφησαν τον πατέρα του ποδοσφαιριστή ελεύθερο, πριν καν προλάβει ο Τέβες να ταξιδέψει στην Αργεντινή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ