Τα «μαζεύει» η Κομισιόν: Η αξιολόγηση θα γίνει στην Αθήνα, αλλά θα υπάρξει συνάντηση πριν στο Παρίσι - iefimerida.gr

Τα «μαζεύει» η Κομισιόν: Η αξιολόγηση θα γίνει στην Αθήνα, αλλά θα υπάρξει συνάντηση πριν στο Παρίσι

Τα «μαζεύει» η Κομισιόν: Η αξιολόγηση θα γίνει στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις προηγούμενες δηλώσεις του διόρθωσε ο αρμόδιος εκπρόσωπος για το ελληνικό πρόγραμμα της ΕΕ, Αντουάν Κολομπανί, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι όντως θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Παρίσι, ωστόσο, η αξιολόγηση θα γίνει στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη.Ο κ. Κολομπανί φάνηκε αρχικά να μην γνωρίζει για τη συνάντηση της Τρόικα με ελληνική αντιπροσωπεία στην γαλλική πρωτεύουσα, ωστόσο, με νέα δήλωσή του ανέφερε «Μια προπαρασκευαστική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις αρχές Σεπτεμβρίου μεταξύ των ελληνικών αρχών και των επικεφαλής των αποστολών για την Ελλάδα στην Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Η συνάντηση θα υπηρετήσει την αναγνώριση των σημείων - κλειδιών που θα συζητηθούν κατά την επόμενη αξιολόγηση του οικονομικό προγράμματος προσαρμογής της Ελλάδας».

Ο κ. Κολομπανί πρόσθεσε ότι «όπως αναφέρεται στην τελευταία κοινή δήλωση του προσωπικού των ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ, η επόμενη αποστολή αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Η προπαρασκευαστική συνάντηση δεν υποκαθιστά την αποστολή πλήρους αξιολόγησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ