Διήμερη επίσκεψη Μάθιου Νίμιτς στην Ελλάδα -Θα συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο - iefimerida.gr

Διήμερη επίσκεψη Μάθιου Νίμιτς στην Ελλάδα -Θα συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

Διήμερη επίσκεψη Μάθιου Νίμιτς στην Ελλάδα -Θα συναντηθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη και την Πέμπτη ο Μάθιου Νίμιτς, προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, στις συνομιλίες Ελλάδας και ΠΓΔΜ και την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Προηγήθηκε διήμερη επίσκεψη του Μάθιου Νίμιτς στα Σκόπια τη Δευτέρα και την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ και με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκολα Πόποσκι.

Ο Νίμιτς τόνισε από τα Σκόπια ότι αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ και η Γερμανία, επιδεικνύουν ενδιαφέρον για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ. «Τα προβλήματα δεν πρέπει να αφήνονται να σιγοβράζουν αλλά να επιλύονται εγκαίρως» σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ