Πώς θα είναι ο Ουίλιαμ και ο Χάρι στα 50 τους -Η κληρονομικότητα τους καταστρέφει [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς θα είναι ο Ουίλιαμ και ο Χάρι στα 50 τους -Η κληρονομικότητα τους καταστρέφει [εικόνες]

Πώς θα είναι ο Ουίλιαμ και ο Χάρι στα 50 τους -Η κληρονομικότητα τους καταστρέφε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μόλις 32 ετών, αλλά χρειάστηκε ήδη... photoshop κεφαλής. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αρχίσει να χάνει τα μαλλιά του και πρόσφατα ακούστηκαν αρκετά σχόλια για την «πειραγμένη» φωτογραφία του που έβαλε το Vanity Fair στο εξώφυλλό του, όπου η κόμη του είναι πιο πλούσια από την πραγματικότητα. Πώς θα δείχνει λοιπόν στα 50 του;

Ενας ειδικός στο ζήτημα- χειρούργος που κάνει εμφυτεύσεις μαλλιών- κατέληξε ότι η κληρονομικότητα θα καταστρέψει τόσο τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όσο και τον αδερφό του Χάρι. Αυτό σε ό,τι αφορά στο τριχωτό της κεφαλής τους. Σύμφωνα με τον Ασίμ Σαχμαλάκ, οι δύο «γαλαζοαίματοι» γνωρίζουν τη μοίρα τους κοιτάζοντας τους υπόλοιπους άνδρες της οικογένειας Ουίνδσορ, καθώς όλοι τους είναι φαλακροί. Ο παππούς τους, πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος, ακόμη και ο θείος τους, πρίγκιπας Εδουάρδος αποχωρίστηκαν από νωρίς τα μαλλιά τους.

Μάλιστα, δεν μπορούν καν να ελπίζουν σε... σωτηρία του τριχωτού σε περίπτωση που υπερισχύσει η κληρονομικότητα από την πλευρά της μητέρας τους, αφού και ο πατέρας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ερλ Σπένσερ, είχε επίσης αδύναμα μαλλιά.

Σύμφωνα με το γιατρό, η μόνη τους ελπίδα είναι η μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά ο ειδικός προειδοποιεί μιλώντας στην Daily Mail ότι είναι ίσως πολύ αργά για κάτι τέτοιο στην περίπτωση του Ουίλιαμ, που έχει αρκετά μεγάλη «ξεσκέπαστη» περιοχή.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σήμερα και στα 50 του, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Ασίμ Σαχλαμάκ


Ο πρίγκιπας Χάρι σήμερα και πώς αναμένεται να είναι 50 ετών


Ο Ουίλιαμ έχει ήδη αρχίσει να μοιάζει κατά πολύ στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο


Ο παππούς τους και ο θείος τους «δείχνουν» στους δύο πρίγκιπες πώς θα καταλήξουν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ