Μπόμπιρας 3 ετών φόρεσε την πάνα του, μπήκε στο τζιπ του πατέρα του, το τράκαρε και πήγε να δει παιδικά! [εικόνα] - iefimerida.gr

Μπόμπιρας 3 ετών φόρεσε την πάνα του, μπήκε στο τζιπ του πατέρα του, το τράκαρε και πήγε να δει παιδικά! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από αμερικανική κωμωδία. Κάτι σαν το «Μόνος στο σπίτι»! Ένας πιτσιρικάς μόλις 3 ετών στο Όρεγκον των Η.Π.Α. κατάφερε φορώντας μόνο την πάνα του να μπει στο πολυτελέστατο τζιπ του πατέρα του και να το...ρίξει πάνω στο σπίτι!

Ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν είχε αναπτύξη ταχύτητα και έτσι ούτε ο μπόμπιρας τραυματίστηκε , ούτε σημειώθηκαν ζημιές. Έχει όμως και συνέχεια. Ο μικρός σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό επέστρεψε στο σπίτι, άνοιξε τηλεόραση και είδε παιδικά!

Μπόμπιρας 3 ετών φόρεσε την πάνα του, μπήκε στο τζιπ του πατέρα του, το τράκαρε και πήγε να δει παιδικά! [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η 22χρονη που είχαν προσλάβει οι γονείς του για να τον προσέχει όλη αυτή την ώρα κοιμόταν με αποτέλεσμα να συληφθεί από την αστυνομία για αμέλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ