Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Καρατζαφέρη μετά το «μπαλονάκι» -Αγκαλιά με τα εγγόνια του [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Καρατζαφέρη μετά το «μπαλονάκι» -Αγκαλιά με τα εγγόνια του [εικόνα]

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Καρατζαφέρη μετά το «μπαλονάκι» -Αγκαλιά με τα εγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε «μπαλονάκι» έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που είχε.Ο γιος του, Γιάννης Καρατζαφέρης, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του πατέρα του με την υπόλοιπη οικογένεια και τα εγγόνια του αγκαλιά γράφοντας «Από την αγωνία της περασμένης εβδομάδας, στις χαρές της τρέχουσας. Ευχαριστούμε από καρδιάς (καινούργιας) όλους».

Κατά την περιπέτεια της υγείας του, πάντως, ήταν αρκετοί οι πολιτικοί που επικοινώνησαν με τον Γιώργο Καρατζαφέρη για να του μεταφέρουν τις ευχές τους. Ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αλλά και οι Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης.

.Είναι οι ανθρώπινες στιγμές που σε βάζουν και προσπερνάς τις ενδιάμεσες στάσεις, τις κόντρες, τις αντιπαλότητες και ξεκινάς πάλι από εκεί που ήταν τα πράγματα πριν 30 χρόνια» σχολίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Καρατζαφέρη μετά το «μπαλονάκι» -Αγκαλιά με τα εγγόνια του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ