Η φωτογραφία που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: Σάλος στα social media στη θέα των ποδιών ενός ποδηλάτη [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: Σάλος στα social media στη θέα των ποδιών ενός ποδηλάτη [εικόνα]

Η φωτογραφία που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: Σάλος στα social media στη θέα των ποδι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκλονιστική φωτογραφία των ποδιών του Πολωνού ποδηλάτη Bartosz Huzarski προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την φωτογραφία ανέβασε ο 33χρονος ποδηλάτης μετά την ολοκλήρωση του 18ο Γύρου της Γαλλίας. Μετά την ανάρτηση ο ποδηλάτης βομβαρδίστηκε από πολλά σχόλια ενώ κάποιοι υπονόησαν ότι οι φλέβες στα πόδια του είναι αποτέλεσμα ντόπινγκ.

Ο ίδιος απάντησε «Φυσικά και δεν θα είχα πόδια σαν τα μοντέλα της Victoria Secret, ούτε και πόδια που έχουν όσοι εργάζονται σε γραφείο. Δεν λειτουργεί έτσι και δεν είναι ανθυγιεινό».

Η φωτογραφία που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: Σάλος στα social media στη θέα των ποδιών ενός ποδηλάτη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ