Πέθανε ο δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής της «Αυγής» και ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Κώστας Κάρης - iefimerida.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος, πρώην διευθυντής της «Αυγής» και ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Κώστας Κάρης

Πέθανε ο δημοσιογράφος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, ο επί χρόνια διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή» και ιδρυτικός στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Κώστας Κάρης.Γεννημένος το 1954, βρέθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στους κόλπους της Αριστεράς, συμμετείχε στον φοιτητικό αντιδικτατορικό αγώνα ως φοιτητής της Αρχιτεκτονικής, υπήρξε ηγετικό στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ Εσωτερικού, της ΕΑΡ και του ΣΥΝ, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Η κηδεία του Κώστα Κάρη θα γίνει τη Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, από το νεκροταφείο Χολαργού.

Αυγή, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Κάρη

Σε ανακοίνωσή της η «Αυγή» μεταξύ άλλων σημειώνει: «Αυτές τις δύσκολες ώρες, όλοι όσοι συνεργαστήκαμε με τον Κώστα επί πολλά χρόνια στην εφημερίδα, στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένειά του. Αλίκη, Αγάθη και Φανή κουράγιο».

«Η Δημοκρατική Αριστερά, η Κεντρική Επιτροπή και ο πρόεδρος της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός συντρόφου που θα μείνει πάντοτε ζωντανός στις αναμνήσεις μας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

«Με θλίψη ενημερωθήκαμε για την απώλεια του Κώστα Κάρη που έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ .
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο Κώστας Κάρης ήταν ενταγμένος στην αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια. Υπήρξε μέλος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος και στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, ΚΚΕ Εσωτερικού, ΕΑΡ, Συνασπισμού και ΔΗΜΑΡ. Διετέλεσε επίσης, για χρόνια διευθυντής στην Αυγή συνδέοντας την παρουσία του με την πορεία της ανανεωτικής αριστεράς.

«Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ