Ροζ σκάνδαλο στο βρετανικό πολεμικό ναυτικό -Η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης είχε σχέση πάνω στη φρεγάτα - iefimerida.gr

Ροζ σκάνδαλο στο βρετανικό πολεμικό ναυτικό -Η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης είχε σχέση πάνω στη φρεγάτα

Ροζ σκάνδαλο στο βρετανικό πολεμικό ναυτικό -Η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης είχε σχέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας η Σάρα Γουέστ. Οταν, το Μάιο του 2012, έγινε η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης πλοίου στο βρετανικό πολεμικό ναυτικό και τώρα, που κατηγορείται ότι σύναψε και σχέση πάνω στη φρεγάτα.

Η 42χρονη είναι στο επίκεντρο του ροζ σκανδάλου που ξέσπασε στο Σώμα, όταν αποκαλύφθηκε πως οι σχέσεις της με το πλήρωμα δεν ήταν καθαρά επαγγελματικές. Η Γουέστ, κυβερνήτης της φρεγάτας HMS Portland σύναψε σχέση με έναν υφιστάμενό της. Η πληροφορία όμως έφτασε στα αφτιά των ανωτέρων της, που την έστειλαν στο σπίτι της μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση.

Το βρετανικό πολεμικό ναυτικό έχει αυστηρούς κανονισμούς για τις σχέσεις. Αυτές απαγορεύονται μεταξύ ένστολων αν θέτουν σε κίνδυνο την «επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα». Αν η κυβερνήτης βρεθεί ένοχη, τότε κινδυνεύει να χάσει τη θέση της.

Η μοναξιά φαίνεται πως ήταν κάτι που απασχολούσε την Γουέστ. Σε συνέντευξή της, όταν είχε γίνει η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης πολεμικού πλοίου στη χώρα της, είχε παραδεχθεί ότι η θέση έχει και κάποια μειονεκτήματα. «Τόσα χρόνια στη θάλασσα, εξηγούν γιατί είμαι μόνη», είχε πει τότε, σύμφωνα με την Telegraph. Μάλιστα, είχε αποδώσει σε αυτή την απόσταση και το διαζύγιό της, καθώς το 2006 είχε χωρίσει με το σύζυγό της, έναν πιλότο ελικοπτέρων του πολεμικού ναυτικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ