Αυτές είναι οι πιο τρελές, κουφές και αστείες ερωτήσεις που έχουν τεθεί σε συνεντεύξεις για δουλειά [λίστα] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι πιο τρελές, κουφές και αστείες ερωτήσεις που έχουν τεθεί σε συνεντεύξεις για δουλειά [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κλασικές ερωτήσεις είναι για τις κλασικές εταιρείες. Η Google, το Twitter, η Goldman Sachs, η Apple και κάμποσες άλλες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου, δεν ψάχνουν απλούς υπαλλήλους, αλλά ιδιαίτερες φυσιογνωμίες.

Γι' αυτό και όταν υποβάλλουν τα μελλοντικά στελέχη τους σε συνέντευξη δεν τους ρωτούν συνηθισμένα πράγματα, αλλά τους θέτουν ερωτήσεις που μπορούν να τρελάνουν ακόμα και επιστήμονα.

Όπως γράφει και το Business Insider εκ πρώτης όψεως ακούγονται τρελές και κουφές ερωτήσεις, όμως στην πραγματικότητα οδηγούν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το αν το επίδοξο στέλεχος μπορεί να τα καταφέρει στα υψηλά στάνταρ των συγκεκριμένων εταιρειών.

Ιδού η σχετική λίστα με τις πιο τρελές και κουφές ερωτήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Twitter Goldman Sachs συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ