Barber Shop: Το «μαγικό κουρείο» που παραπέμπει στις δεκαετίες του '40 και του '50 -Με μπιλιάρδο και ρετρό μοτοσικλέτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Barber Shop: Το «μαγικό κουρείο» που παραπέμπει στις δεκαετίες του '40 και του '50 -Με μπιλιάρδο και ρετρό μοτοσικλέτες [εικόνες]

Barber Shop: Το «μαγικό κουρείο» που παραπέμπει στις δεκαετίες του '40 και του '
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μπιλιάρδο, μια αυθεντική μοτοσικλέτα BSA του 1955 και διακόσμηση που παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες θα μπορούσε να τα συναντήσει κανείς σε ένα χώρο με εκθέματα για τους λάτρεις του '40 και του '50, ωστόσο ο Danni Μακρίδης έχει διαφορετική άποψη, για υτό και αποφάσισε όλα αυτά να κοσμούν το Barber Shop που έχει στη Θεσσαλονίκη.

Το popaganda.gr βρέθηκε στο «μαγικό κουρείο» και όπως φαίνεται ο χώρος έχει μετατραπεί σε ανδρική Χώρα των Θαυμάτων, σαν μια σε μια αγγλική παμπ της δεκαετίας του '50.

Πάνω στο ρετρό δάπεδο, με μπορντό και λευκή διχρωμία, είναι αραγμένη μια BSA (Birmingham Small Army) του '55, που όργωσε τους δρόμους της Ινδίας μεταφέροντας την αλληλογραφία μέσω Royal Mail και τώρα κοσμεί με τις νίκελ λεπτομέρειες και τα χρυσαφί φινιρίσματα το Barber Shop του Danni Μακρίδη.

Οι τοίχοι από τη μια πλευρά είναι καλυμμένοι από αναμνηστικά, φωτογραφίες μηχανών, δερμάτινα γιλέκα τσοπεράδων, ένα βαλσαμωμένο κεφάλι ελαφιού, δεκάδες Vespa μινιατούρες και δώρα πελατών από το Ρίο ντε Τζανέιρο και άλλα μέρη του κόσμου.

Δείτε περισσότερες εικόνες και διαβάστε περισσότερα για το Barber Shop στο popadanda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ