Υπήρξε και η Ελισάβετ παιδί -Βίντεο της βασίλισσας από τα πρώτα χρόνια της και τα παιχνίδια που έκανε - iefimerida.gr

Υπήρξε και η Ελισάβετ παιδί -Βίντεο της βασίλισσας από τα πρώτα χρόνια της και τα παιχνίδια που έκανε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι από τους ανθρώπους που ξεχνά κανείς ότι ναι, υπήρξαν και αυτοί παιδιά. Η Ελισάβετ είναι βασίλισσα από το 1952, οπότε όλοι έχουν συνηθίσει στην ηγεμονική φιγούρα της. Είχε όμως βέβαια και εκείνη παιδικά χρόνια.

Μία ματιά σε αυτή την περίοδο της ζωής της μπορούν να ρίξουν όλοι πλέον, καθώς το Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα παιδικά και εφηβικά παιχνίδια της βασίλισσας. Το υλικό αυτό, που αποκαλύπτει μία άγνωστη πλευρά της στο ευρύ κοινό, είναι μέρος έκθεσης που γίνεται στο παλάτι. Σε ένα από αυτά τα βίντεο, η Ελισάβετ κάνει τραμπάλα με τη μικρή αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, χορεύει μαζί με εκείνη αλλά και τη μητέρα τους, ενώ βέβαια κάνει και ιππασία, καθώς είναι γνωστή η λατρεία της για τα άλογα.

Σε άλλο βίντεο, που είναι λίγο μετά τα 20 της, η Ελισάβετ κρύβει το πρόσωπό της πίσω από ένα μαντήλι, παίζοντας «κρυφτό» με τον πρίγκιπα Κάρολο που είναι ακόμη μωρό, ενώ ο σύζυγός της εμφανίζεται να κάνει... κόντρες με το γιο τους πάνω σε ένα μικροσκοπικό ποδήλατο, λίγα χρόνια αργότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ