Λοβέρδος: Απολύσεις και οφειλές στα Ταμεία «εμπόδια» για την εκλογή Προέδρου - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Απολύσεις και οφειλές στα Ταμεία «εμπόδια» για την εκλογή Προέδρου

Λοβέρδος: Απολύσεις και οφειλές στα Ταμεία «εμπόδια» για την εκλογή Προέδρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τρία μέτωπα, τα οποία πρέπει να κλείσουν, εντοπίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος τα «εμπόδια» που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, προκειμένου να ξεπεράσει το σκόπελο των προεδρικών εκλογών.

Αν δεν γίνουν 3.000 απολύσεις στο Δημόσιο, αν βρεθεί λύση για τις δόσεις των ασφαλιστικών εισφορών προς τα Ταμεία και αν δεν κατατεθεί ρύθμιση για ομαδικές απολύσεις, που ούτως η άλλως δεν περνάει από τη Βουλή, η κυβέρνηση θα καταφέρει να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Για το μέτρο που προωθείται προκειμένου οι φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους να ολοκληρώσουν μέρος των σπουδών τους μέσω διαδικτύου, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι αρκετά ΑΕΙ και ΤΕΙ, θεωρητικής κυρίως κατεύθυνσης, μπορούν να υλοποιήσουν αυτό το μέτρο, αλλά διευκρίνισε ότι αυτό δεν αφορά όλο το πτυχίο, αλλά ορισμένα μαθήματα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ