Σοκ στην αθλητική οικογένεια: Η βολεϊμπολίστρια Κατερίνα Νικολαΐδου παρασύρθηκε από λεωφορείο -Σώθηκε από θαύμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στην αθλητική οικογένεια: Η βολεϊμπολίστρια Κατερίνα Νικολαΐδου παρασύρθηκε από λεωφορείο -Σώθηκε από θαύμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε η πρώην διεθνής αθλήτρια του βόλεϊ σάλας και του μπιτς βόλεϊ, Κατερίνα Νικολαΐδου, την ώρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο με το μόλις 11 μηνών μωρό της, το οποίο κρατούσε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», πρόκειται για τη νεαρή μητέρα που παρασύρθηκε στις 8 Ιουλίου από λεωφορείου του ΟΑΣΑ, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ακαδημία -Ανω Ιλίσια βγήκε από τον δρόμο και μπήκε μέσα σε καφετέρια.

Ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει τότε αυτοκίνητο ΙΧ που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο συγκρούστηκε με το ΙΧ και έπεσε στην καφετέρια.

Την ώρα εκείνη στο σημείο βρισκόταν η βολεϊμπολίστρια με τον σύζυγο και το παιδί τους, το οποίο γλίτωσε ως εκ θαύματος, ενώ η Κατερίνα Νικολαΐδου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εκεί, παρέμεινε σχεδόν 15 ημέρες και, παρά το γεγονός ότι επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά της, εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες ακόμη για την πλήρη αποθεραπεία της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, την υπόθεση χειρίζεται η Τροχαία Καισαριανής. Όταν η δικογραφία ολοκληρωθεί, η αθλήτρια αναμένεται να στραφεί εναντίον των υπευθύνων που προκάλεσαν το τροχαίο.

Οι φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος είναι από την Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ