«Συγχώρεσέ μας, Ολλανδία» -Πρωτοσέλιδη απολογία ρωσικής εφημερίδας για την τραγωδία με το Boeing [εικόνα] - iefimerida.gr

«Συγχώρεσέ μας, Ολλανδία» -Πρωτοσέλιδη απολογία ρωσικής εφημερίδας για την τραγωδία με το Boeing [εικόνα]

«Συγχώρεσέ μας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε το πρωτοσέλιδο ρωσικής εφημερίδας, η οποία απολογήθηκε στην Ολλανδία για την τραγωδία με το Boeing.

Οι περισσότερες χώρες βλέπουν ευθύνες της Ρωσίας πίσω από την κατάρριψη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία και η εφημερίδα Novaya Gazeta συντάσσεται με αυτή την άποψη, όπως απέδειξε.

Την Παρασκευή η εφημερίδα κυκλοφόρησε με τον πρωτοσέλιδο τίτλο της στα ολλανδικά. «Vergeef ons, Nederlands» (Συγχώρεσέ μας, Ολλανδία) ανέφερε το πρωτοσέλιδο, που είχε μία φωτογραφία από τη μεταφορά των σορών των θυμάτων της MH17, έπειτα από την παράδοσή τους στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν.

Η Novaya Gazeta είναι εφημερίδα γνωστή για την αντιπολιτευτική στάση που κρατά απέναντι στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Το πρωτοσέλιδο πάντως έκανε αίσθηση στη Ρωσία, που ακόμη αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για την τραγωδία, απέναντι σε εκείνους που τη συνδέουν με το δυστύχημα εξαιτίας της συνεργασίας με τους φιλορώσους αυτονομιστές της Ουκρανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ