Ερευνα: Πόσα χρήματα χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να αισθάνονται επιτυχημένοι [εικόνα] - iefimerida.gr

Ερευνα: Πόσα χρήματα χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να αισθάνονται επιτυχημένοι [εικόνα]

Ερευνα: Πόσα χρήματα χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να αισθάνονται επιτυχημένοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται επιτυχημένοι στη δουλειά τους; Το ποσό που μπαίνει ετησίως στον τραπεζικό τους λογαριασμό, μία προαγωγή ή η εκπλήρωση των στόχων τους;

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα έρχεται να απαντήσει μία διαδικτυακή έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του CareerBuilder και που δημοσιεύει το Business Insider. Στην έρευνα συμμετείχαν 3.372 εργαζόμενοι και 2.188 διευθυντές, οι οποίοι ερωτήθηκαν τι μισθό θα ήθελαν να λαμβάνουν για να αισθάνονται επιτυχημένοι, με την πλειοψηφία των ερωτηθέντων (55%) να απαντά ότι λιγότερα από 70.000 δολάρια τον χρόνο θα ήταν καλά. Μόνο το 4% των συμμετεχόντων στην έρευνα (5% άνδρες-2% γυναίκες) απάντησε ότι θα αισθάνονταν επιτυχημένοι αν λάμβαναν 200.000 δολάρια -και παραπάνω- τον χρόνο.

Η Ροζμαρί Χέφνερ, αντιπρόεδρος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού του CareerBuilder, αναφερόμενη στα αποτελέσματα της έρευνας, έδωσε επιπλέον στοιχεία για το τι θα έκανε τους εργαζόμενους να αισθάνονται επιτυχημένοι, τονίζοντας πως εκτός από τα χρήματα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θα τους έκαναν να αισθάνονται πως έχουν μία επιτυχημένη καριέρα.

«Η επιτυχία της σταδιοδρομίας δεν συνδέεται απαραίτητα με ένα συγκεκριμένο ποσό σε δολάρια. Είναι σε σχέση με το πού βρισκόμαστε στις καριέρες μας και το πώς προχωρούμε κατά μήκος των διαδρομών καριέρα μας» δήλωσε η Χέφνερ και πρόσθεσε: «Το αίσθημα της επιτυχίας προέρχεται επίσης από την επίτευξη προσωπικών στόχων, από τα θετικά σχόλια που λαμβάνουν από τους πελάτες ή τους διευθυντές τους, ή απλά από την πεποίθηση ότι η εργασία τους κάνει τη διαφορά».

Εδώ είναι μια ανάλυση σχετικά με τον μισθό που πρέπει να λαμβάνουν ετησίως οι εργαζόμενοι για να θεωρούν τον εαυτό τους επιτυχημένο:

Ερευνα: Πόσα χρήματα χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να αισθάνονται επιτυχημένοι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ