Πώς εξαιτίας του Ομπάμα μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς εξαιτίας του Ομπάμα μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάχυτη ήταν η οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες για τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα καθώς εξαιτίας του, παραλίγο μια γυναίκα να γεννήσει καταμεσής του δρόμου.

Το περιστατικό συνέβη στο Λος Αντζελες. Μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (ετοιμόγενη όπως αποδείχθηκε) κατευθυνόταν με τα πόδια σε νοσοκομείο της περιοχή. Μια ανάσα πριν φθάσει στο νοσοκομείο, στο ακριβώς απέναντι πεζοδρόμιο η αστυνομία την σταμάτησε, απαγορεύοντάς της να διασχίσει το δρόμο καθώς εκείνη την ώρα απέκλειε την περιοχή, για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και να περάσει η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου.

Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων το περιστατικό έγινε γνωστό σχεδόν... real time αφού χρήστρια του Twitter που βρισκόταν στο σημείο έβγαλε τη σχετική φωτογραφία και την ανέβασε στο Διαδίκτυο γράφοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα κάθεται εδώ και μισή ώρα στο παγκάκι της στάσης λεωφορείου. «Η ετοιμόγενη αυτή γυναίκα προσπαθεί να πάει να γεννήσει στο
Sinai Medical Center, αλλά δεν μπορεί λόγω του Ομπάμα», έγραψε μια άλλη χρήστρια.

Από την πλευρά της η αστυνομία, συνομιλώντας με δημοσιογράφο που έφθασε στο σημείο, τόνιζε ότι μόλις ελέγξουν το σημείο και δώσουν το οκ για να περάσει η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου θα έρθει ένα ασθενοφόρο για να ελέγξει την κατάσταση της εγκύου και ότι θα επιτραπεί στη γυναίκα να πάει στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε το περιστατικό στη Daily Mail, αλλά τόνισε ότι η αστυνομία δεν ήξερε ότι η γυναίκα ήταν ετοιμόγενη όταν για πρώτη φορά τους ζήτησε να διασχίσει το δρόμο. «Δεν μας είπε ότι είναι ετοιμόγενη και δεν μας έδωσε κάποια ένδειξη ότι συμβαίνει κάτι επείγον. Περίμενε για λίγο μέχρις ότου ο σύζυγός της μας ρώτησε για πόσο θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να περάσουν απέναντι. Και πάλι, όμως, δεν μας είπε ότι γεννάει. Μας είπε απλά ότι χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο. Αμέσως οι αξιωματικοί που βρίσκονταν στο σημείο κάλεσαν ένα ασθενοφόρο. Εντωμεταξύ η αυτοκινητοπομπή πέρασε, ο δρόμος άνοιξε και μπορούσε να περάσει το δρόμο για να πάει στο νοσοκομείο, πριν ακόμη το ασθενοφόρο φθάσει στο σημείο», προσέθεσε.

Ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, στη συνέχεια ανέφερε ότι η γυναίκα έπειτα από λίγο γέννησε κανονικά στο νοσοκομείο. «Γέννησε κανονικά στο νοσοκομείο και όχι στο δρόμο ή κάτι παρόμοιο», προσέθεσε.

Η γυναίκα που τουίταρε τη φωτογραφία της εγκύου να περιμένει στη στάση σε συνέντευξή της στο The Blaze ανέφερε ότι ένιωθε ιδιαίτερα άσχημα που έβλεπε την έγκυο να περιμένει στη στάση. «Αυτό συμβαίνει πάντα όταν ο Ομπάμα έρχεται στο Λος Αντζελες. Είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει και οπουδήποτε αλλού πηγαίνει. Παραλύει η πόλη, τα πάντα γίνονται περίπλοκα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από ότι έχεις προγραμματίσει γιατί πολύ απλά ο Αμερικανός πρόεδρος είναι στην πόλη».

Πώς εξαιτίας του Ομπάμα μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πώς εξαιτίας του Ομπάμα μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πώς εξαιτίας του Ομπάμα μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πώς εξαιτίας του Ομπάμα μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Πώς εξαιτίας του Ομπάμα μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Πώς εξαιτίας του Ομπάμα μια γυναίκα παραλίγο να γεννήσει καταμεσής του δρόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ