Οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της Air Algerie -Ανθρώπινα μέλη και καμένα κομμάτια [βίντεο&εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της Air Algerie -Ανθρώπινα μέλη και καμένα κομμάτια [βίντεο&εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα παιχνίδι νεύρων για αυτές τις γυναίκες από τον Λίβανο των οποίων οι συγγενείς τους επέβαιναν στη μοιραία πτήση της Air Algerie, πτήση της οποίας συνετρίβη στην έρημο του βόρειου Μάλι.

Αν και αρχικά, από τους 110 επιβάτες θεωρείτο πως περίπου οι 20 ήταν Λιβανέζοι, τελικά, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία στο μοιραίο αεροσκάφος που απογειώθηκε από τη Μπουρκίνα Φάσο με προορισμό το Αλγέρι, επέβαιναν οκτώ άτομα με καταγωγή από τον Λίβανο.

Ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters στη χώρα μετέδωσε τις πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων.

Η πεντάχρονη της φωτογραφίας ήταν μία από αυτά:

Οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της Air Algerie -Ανθρώπινα μέλη και καμένα κομμάτια [βίντεο&εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, απλά ακούσαμε από τις ειδήσεις ότι το αεροπλάνο εξαφανίστηκε... Δεν ξέρουμε» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια λίγα λεπτά μετά την είδηση πως το σήμα του αεροσκάφους είχε χαθεί, η κουνιάδα της επιβάτιδος Randa Daher, Amina Daher.

Οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της Air Algerie -Ανθρώπινα μέλη και καμένα κομμάτια [βίντεο&εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Amina Daher περίμενε με αγωνία να μάθει τις εξελίξεις για το αεροσκάφος της Air Algerie. Σε αυτό επέβαιναν η νύφη της και η εγγονή της.

Σε διπλανό χωριό, ο Radwan Khalil, συγγενής του Λιβανέζου επιβάτη Najwa Zayat δήλωσε στο πρακτορείο: «Ο αδερφός του αγνοούμενου ετοιμάζεται να πάει στο Μάλι όσο το δυνατόν συντομότερα».

Οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της Air Algerie -Ανθρώπινα μέλη και καμένα κομμάτια [βίντεο&εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο πατέρας Manji Hasan και τα παιδιά του που επιβιβάστηκαν στη μοιραία πτήση AH 5017 του αεροσκάφους που συνετρίβη σε ερημική περιοχή του Βόρειου Μάλι

Τραγική και η ιστορία του Mamadou Zoungrana από το Κεμπέκ ο οποίος έχασε την γυναίκα του και τους γιους του στη μοιραία πτήση AH 5017:

Οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της Air Algerie -Ανθρώπινα μέλη και καμένα κομμάτια [βίντεο&εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο πρόεδρος Ιμπραχίμ Μπουμπακάρ Κεϊτά θα μεταβεί σήμερα στο σημείο της συντριβής όπως μεταδόθηκε από την ίδια πηγή.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες για την τύχη των επιβατών, αλλά οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά» δήλωσε ο Ζιλμπέρ Ντιεντέρ, στρατηγός της Μπουρκίνα Φάσο ο οποίος έκανε λόγο για εικόνες φρίκης που αντίκρησαν οι ομάδες έρευνας.

«Βρήκαν ανθρώπινα μέλη και τα συντρίμμια του αεροπλάνου ήταν εντελώς καμένα και διασκορπισμένα» δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press.

Το αεροσκάφος της Air Algerie στο οποίο επέβαιναν 116 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 50 Γάλλοι συνετρίβη την Πέμπτη, ενώ εκτελούσε πτήση από το Ουαγκαντούγκου, της Μπουρκίνα Φάσο προς το Αλγέρι Εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ πενήντα λεπτά μετά την απογείωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ