Εξι «καραμανλικοί» βουλευτές ζητούν δίκαιη φορολογία από τον Χαρδούβελη - iefimerida.gr

Εξι «καραμανλικοί» βουλευτές ζητούν δίκαιη φορολογία από τον Χαρδούβελη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, κατέθεσαν έξι «καραμανλικοί» βουλευτές, στην οποίοα επισημαίνουν τον κίνδυνο να αποτύχει η επίτευξη των εισπρακτικών στόχνω, λόγω της πραγματικής αδυναμίας φορολογούμενων να ανταποκριθούν.Οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος, Αλέξανδρος Κοντός, Ανδρέα Λυκουρέντζος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δάνης Τζαμτζής και Κώστας Τσιάρας αναφέρουν στην ερώτησή τους ότι «Η φορολογική πολιτική πλήττει καίρια τα ελληνικά νοικοκυριά, των οποίων η φοροδοτική ικανότητα εξαντλείται. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αδυνατούν να αντέξουν τα φορολογικά βάρη και τις εισφορές».

Εκείνο που ζητούν να μάθουν τις προθέσεις του υπουργού Οικονομικών αναφορικά με τη μείωση του τέλους επιτηδεύματος, την προκαταβολή φόρου, τον ΕΝΦΙΑ και το ελάχιστο αφορολόγητο εισόδημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ