Συναγερμός στη Νορβηγία: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης τις προσεχείς ημέρες - iefimerida.gr

Συναγερμός στη Νορβηγία: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης τις προσεχείς ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μοναδική στα παγκόσμια χρονικά κίνηση, η κυβέρνηση της Νορβηγίας ανακοίνωσε με συνέντευξη τύπου πως σύμφωνα με πληροφορίες της είναι υψηλός ο κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης τις προσεχείς ημέρες, από ισλαμιστές μαχητές της Συρίας.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Ασφάλειας, η επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών και ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσαν πως οι πηγές τους είναι εξαιρετικά αξιόπιστες και πως αποφάσισαν να το ανακοινώσουν προκειμένου να το αποτρέψουν!

Δεν είναι σαφές ποιος είναι ο πιθανός στόχος και πιστεύουν ότι οι άνθρωποι που θα κάνουν την επίθεση είναι μάλλον ήδη στη Νορβηγία. Ανακοίνωσαν πως τελευταίο μήνα 50 άτομα πήγαν από τη Νορβηγία στη Συρία ως μαχητές και κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη επιστρέψει. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια στα σύνορα, σε αεροδρόμια και μέσα δημόσιας μεταφοράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ