Φρίκη χωρίς τέλος: 74 φέρετρα και σακούλες με νεκρούς και μέλη σωμάτων από την MH17 έφτασαν σήμερα στην Ολλανδία - iefimerida.gr

Φρίκη χωρίς τέλος: 74 φέρετρα και σακούλες με νεκρούς και μέλη σωμάτων από την MH17 έφτασαν σήμερα στην Ολλανδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο μεταγωγικά αεροσκάφη μετέφεραν την Πέμπτη στην Ολλανδία περίπου 74 σορούς ή μέλη σωμάτων από τον τόπο της τραγωδίας της πτήσης ΜH17, ενώ το BBC μεταδίδει ότι η μεταφορά τους έγινε με 51 σάκους, μια μέρα μετά τη μεταφορά 40 νεκρών με φέρετρα.

Ηδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισης των σωμάτων ή μέρους αυτών, μια διαδικασία επίπονη που θα είναι εξαιρετικά μακροχρόνια. Σύμφωνα με την ολλανδική αστυνομία, 80 ειδικοί ιατροδικαστές από τη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Βρετανία, την Αυστραλία, την Ινδονησία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Μαλαισία θα βοηθήσουν 120 Ολλανδούς ειδικούς στη αναγνώριση των πτωμάτων, μια διαδικασία που πιθανόν θα διαρκέσει μήνες.

Φρίκη χωρίς τέλος: 74 φέρετρα και σακούλες με νεκρούς και μέλη σωμάτων από την MH17 έφτασαν σήμερα στην Ολλανδία | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ