Απίστευτο: Ο Ντινόπουλος έστειλε SMS σε δημάρχους για να απογράψουν τις δημοτικές επιχειρήσεις -Τι γράφει το μήνυμα - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο Ντινόπουλος έστειλε SMS σε δημάρχους για να απογράψουν τις δημοτικές επιχειρήσεις -Τι γράφει το μήνυμα

Απίστευτο: Ο Ντινόπουλος έστειλε SMS σε δημάρχους για να απογράψουν τις δημοτικέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γραπτό μήνυμα αποφάσισε να ειδοποιήσει ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, τους δημάρχους, των οποίων οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν απογράφονται.Ειδικότερα ο κ. Ντινόπουλος απέστειλε μήνυμα σε 74 δημάρχους και δέκα περιφερειάρχες, στην αρμοδιότητα των οποίων ανήκουν οι 133 δημοτικές επιχειρήσεις που δεν έχουν απογραφεί.

Αναλυτικά το μήνυμα: «Αγαπητέ Δήμαρχε (Περιφερειάρχη), από τα στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης φαίνεται να έχεις δημοτικές επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα απογραφεί. Θα σε παρακαλούσα, λοιπόν, να προχωρήσεις στην απογραφή τους. Και να αποστείλεις τα στοιχεία στη ψηφιακή πλατφόρμα. Έτσι θα μπορέσουμε όλοι να συνεργαστούμε για τη διαφάνεια, την παραγωγικότητα και την εργασιακή ειρήνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σε ευχαριστώ.

Αργύρης Ντινόπουλος. Υπουργός Εσωτερικών».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ