Κοριτσάκι 15 μηνών κατακρεουργήθηκε από λυκόσκυλο -Υποβλήθηκε σε επέμβαση - iefimerida.gr

Κοριτσάκι 15 μηνών κατακρεουργήθηκε από λυκόσκυλο -Υποβλήθηκε σε επέμβαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόμο έζησε ένα κοριτσάκι 15 μηνών από τη Λέρο, το οποίο δέχθηκε επίθεση το πρωί της Τετάρτης από το λυκόσκυλο της οικογένειάς της, κάτω από μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κοριτσάκι, κατακρεουργήθηκε στην κάτω κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε με βαθιά θλαστικά τραύματα αρχικά στο Κρατικό Θεραπευτήριο -Κέντρο Υγείας Λέρου, ωστόσο επειδή η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή, στη συνέχεια διακομίστηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Κω και ακολούθως με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελευσίνα.

Εκεί, ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο εσπευσμένα μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τελικά, η εγχείριση στέφθηκε με επιτυχία και το κορίτσι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας κρίνεται σοβαρή.

Πηγή: rodiaki/ lerosnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ