Discoveroom: Το μοναδικό application που βρίσκει δωμάτια στα ελληνικά νησιά - iefimerida.gr

Discoveroom: Το μοναδικό application που βρίσκει δωμάτια στα ελληνικά νησιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια δωρεάν εφαρμογή για iPhone και android κινητά αναμένεται να γίνει το απόλυτο εργαλείο του καλοκαιριού διευκολύνοντας τόσο τις μικρομεσαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όσο και τους τουρίστες.

Ο Νίκος Αναγνώστου, ιδρυτής και εμπνευστής του Discoveroom, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, δημιούργηε ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο application το οποίο μπόρεί μέχρι στιγμής να απευθύνεται μόνο σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων αλλά σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς που σπαταλάμε πολύ χρόνο άσκοπα μέχρι να καταλήξουμε στο δωμάτιο που μας ταιριάζει.

Το application βοηθά τους επιχειρηματίες τουριστικού καταλύματος να γλιτώσουν χρόνο, να διαχειριστούν εύκολα και γρήγορα τις κρατήσεις τους, να απαλλαγούν από τα περιττά τηλεφωνήματα, τις «βόλτες» στις Τράπεζες, τις δαπάνες της μηχανοργάνωσης ακόμα και τη δυσλειτουργική ιστοσελίδα τους.

Διαβάστε βήμα βήμα πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή και τη συνέντευξη του Νίκου Αναγνώστου στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφαρμογή ξενοδόχοι Discoveroom καταλύμματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ