Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου στον απόηχο της ενδοκυβερνητικής κόντρας - iefimerida.gr

Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου στον απόηχο της ενδοκυβερνητικής κόντρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο συναντάται σήμερα το πρωί στις 9.30, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με βασικό αντικείμενο συζήτησης, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τις διαφωνίες μεταξύ των υπουργών για αξιολόγηση και απολύσεις και τις εκκρεμότητες με την Τρόικα.

Οι βαριές κουβέντες και οι υπαινιγμοί που αντάλλαξαν ο κ. Μητσοτάκης και το ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν προς στιγμήν τις συνθήκες για μια μείζονα κυβερνητική κρίση, την οποία, ωστόσο, στην παρούσα φάση όλοι θέλουν να αποφύγουν.

«Όταν στο παρελθόν επιχειρήσαμε να ανατρέψουμε δεσμεύσεις τις οποίες είχαμε αναλάβει πήραμε δώρο το ΕΕΤΗΔΕ» είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αφήνοντας αιχμές για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, η οποία χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι την ώρα που η προηγούμενη κυβέρνηση πετύχαινε το κούρεμα του ελληνικού χρέους και το νέο δάνειο το κόμμα του κ. Μητσοτάκη έκανε τσάμπα μαγκιές και σχεδίαζε Ζάππεια και ανύπαρκτα ισοδύναμα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα επιχειρήσουν να ρίξουν τους τόνους και να βρουν τη «χρυσή τομή» στις διαφωνίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ