Σύζυγος προς... ενοικίαση -Η λύση για όσες δεν έχουν έναν άνδρα στο σπίτι - iefimerida.gr

Σύζυγος προς... ενοικίαση -Η λύση για όσες δεν έχουν έναν άνδρα στο σπίτι

Σύζυγος προς... ενοικίαση -Η λύση για όσες δεν έχουν έναν άνδρα στο σπίτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και οι πιο φανατικές single νοσταλγούν κάποια στιγμή την παρουσία ενός άνδρα στο σπίτι. Είτε είναι μία βρύση που στάζει, είτε κάποια δουλειά που απαιτεί σωματική δύναμη, ένα αρσενικό κάποιες φορές είναι απαραίτητο. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του συζύγου προς ενοικίαση, που ήρθε και στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο αντρικά χέρια που κάνουν όλες τις δουλειές που δεν μπορεί, δεν γνωρίζει ή απλά δεν θέλει να κάνει μία γυναίκα. Το «κίνημα» αυτό ξεκίνησε από την Ιταλία το 2007, όταν ένας άνδρας έμεινε άνεργος και αξιοποίησε με το συγκεκριμένο τρόπο την αγάπη του για τα μαστορέματα. Η ιδέα γρήγορα επεκτάθηκε και σε πολλές άλλες χώρες και ήρθε πλέον και στην Ελλάδα.

Ο πρώτος σύζυγος προς... ενοικίαση στη χώρα μας είναι ο Λευτέρης Λοτσίτσερο, ο οποίος εξηγεί στο e-kriti.gr ότι δεν περιορίζεται στις βρύσες που στάζουν ή τις πρίζες που θέλουν βίδωμα. Για παράδειγμα κάνει ψώνια, baby sitting, συνοδεύει κάποιον ηλικιωμένο εκτός σπιτιού ή στήνεται στην ουρά μίας δημόσιας υπηρεσίας.

Οπως λέει μάλιστα, δεν τον καλούν μόνο γυναίκες, αλλά και πολλοί άνδρες που θέλουν να κάνει κάποιος άλλος για εκείνους τις μικροδουλειές του σπιτιού, προκειμένου να γλιτώσουν την... γκρίνια της συζύγου τους.

Φωτογραφία: Espresso

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις σύζυγος προς ενοικίαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ