Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός... στηρίζει Παλαιστίνη -Εβαλαν τη σημαία της στη σελίδα του στο Wikipedia [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός... στηρίζει Παλαιστίνη -Εβαλαν τη σημαία της στη σελίδα του στο Wikipedia [εικόνα]

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός... στηρίζει Παλαιστίνη -Εβαλαν τη σημαία της στη σελίδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας γίνεται σε κάθε επίπεδο και πεδίο. Το διαδίκτυο, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της διαμάχης. Κάπως έτσι, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου... στήριξε την Παλαιστίνη για περίπου μία ώρα.

Στη σελίδα του Wikipedia με τις πληροφορίες για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, κάποιοι αντικατέστησαν τη βιογραφία του με μία τεράστια εικόνα της σημαίας της Παλαιστίνης. Το θέμα δεν πέρασε βέβαια απαρατήρητο. Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου το επισήμαναν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι έπειτα από περίπου μία ώρα αποκαταστάθηκε η... τάξη στη σελίδα για τον Νετανιάχου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός... στηρίζει Παλαιστίνη -Εβαλαν τη σημαία της στη σελίδα του στο Wikipedia [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ