Πασίγνωστος ράπερ δηλώνει ότι κάπνισε μαριχουάνα στην τουαλέτα του Λευκού Οίκου [βίντεο] - iefimerida.gr

Πασίγνωστος ράπερ δηλώνει ότι κάπνισε μαριχουάνα στην τουαλέτα του Λευκού Οίκου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χρήση μαριχουάνας δεν είναι ακόμη νόμιμη στην Ουάσιγκτον και ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ήδη αρνηθεί δημόσια να καπνίσει ένα τέτοιο τσιγάρο που του πρόσφεραν πρόσφατα στο Ντένβερ. Παρόλα αυτά, κάποιος το έχει κάνει ήδη στο... σπίτι του.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Snoop Dogg, που δήλωσε ότι κάπνισε μαριχουάνα στην τουαλέτα του Λευκού Οίκου. Ο ράπερ το ανέφερε αυτό κατά τη διάρκεια του σόου του στο YouTube, με καλεσμένο τον Τζίμι Κίμελ.

Ο Snoop Dogg άρχισε να του διηγείται πώς σε κάποια επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο ζήτησε κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. «Τότε με ρώτησαν αν θέλω να πάω προς... νερού μου ή για κάτι άλλο. Τους απάντησα το δεύτερο», είπε ο ράπερ, με τον Κίμελ που προσπαθούσε να κρατηθεί από τα γέλια, να τον ρωτάει αν η απορία εκφράστηκε από την Πρώτη Κυρία.

«Οχι, ήταν η CIA ή το FBI. Τους είπα λοιπόν ότι όταν δεν πάω προς... νερού μου στην τουαλέτα, συνηθίζω να ανάβω ένα τσιγάρο ή κάτι τέλος πάντων για τη μυρωδιά. Και μου απάντησαν ότι μπορώ να ανάψω μία χαρτοπετσέτα. Η χαρτοπετσέτα μου ήταν αυτό...», διηγήθηκε ο ράπερ, δείχνοντας ένα στριφτό τσιγάρο που είχε εκείνη τη στιγμή στα χέρια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ