Οι Αθηναίοι «ματώνουν» για μια βουτιά: Πόσο κοστίζει το μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής - iefimerida.gr

Οι Αθηναίοι «ματώνουν» για μια βουτιά: Πόσο κοστίζει το μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής

Οι Αθηναίοι «ματώνουν» για μια βουτιά: Πόσο κοστίζει το μπάνιο στις οργανωμένες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ υψηλές τιμές συνεχίζει να κυμαίνεται το κόστος των οργανωμένων παραλιών στην Αττική, καθώς, με βάση τα αριθμητικά στοιχεία, μια οικογένεια Αθηναίων πρέπει να «ματώσει» για ένα μπάνιο.Σύμφωνα με έρευνα της ΕΚΠΟΙΖΩ μια τετραμελής οικογένεια πρέπει να διαθέσει από 30 έως 60 ευρώ, για την είσοδό της σε μια οργανωμένη παραλία, για έναν καφέ ή αναψυκτικό, νερό και τοστ. Το κόστος μπορεί να φτάσει για την τετραμελή οικογένεια στα 37,60 ευρώ για ξαπλώστρα και ομπρέλα.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ θεωρεί επιβεβλημένο να ισχύσουν και στις οργανωμένες παραλίες οι τιμές των βασικών ειδών (νερό, καφές, τοστ- σάντουιτς) που προβλέπονται στα κυλικεία των πλοίων, αεροδρομίων, αρχαιολογικών χώρων κλπ, ώστε ο καταναλωτής με μικρό κόστος να προμηθεύεται τα είδη πρώτης ανάγκης.

Εξάλλου, σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρεται τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι επισκέπτονται παραλίες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ