H Μεγκ Ράιαν έμεινε σκιά του εαυτού της [εικόνες] - iefimerida.gr

H Μεγκ Ράιαν έμεινε σκιά του εαυτού της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τότε που ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην καριέρα της ηθοποιού, το 2008, η Μεγκ Ράιαν δείχνει να καταρρέει. Το 2009 η διάσημη αμερικανίδα ήταν σε όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών γιατί είχε αδυνατίσει υπερβολικά.

Κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό της δεν διόρθωσαν τα πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες η Μεγκ Ράιαν βρίσκεται πάλι στην επικαιρότητα γιατί εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ, η σκιά του εαυτού της.


Η ηθοποιός εμφανίστηκε με τα ίδια ρούχα για πολλές ημέρες και οι φωτογράφοι την παρακολούθησαν. Είναι αλήθεια ότι από το 2008 η καριέρα της βρίσκεται σε νεκρό σημείο. Παρότι είχε δηλώσει ότι αποσύρεται για να αφήσει θέση στις νεότερες γυναίκες, εντούτοις δεν μοιάζει έτοιμη να εγκαταλείψει τα πλατό και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.


Το 2010 ακούστηκε το όνομά της για να παίξει στην ταινία Οι Ζωές των Αγίων αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Το 2011 έγινε γνωστό ότι θα παίξει στο Crazy King of Love αλλά αντικαταστάθηκε τελικά από την Virginia Madsen (στην παρακάτω φωτογραφία).

Την ίδια χρονιά ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινούσε την παραγωγή μιας ταινίας με τον τίτλο nto the Beautiful, αλλά από τότε δεν υπήρξε κανένα νέο.

Για κάποια στιγμή η τύχη φάνηκε να της χαμογελάει και το 2013 η διάσημη σταρ έκανε την εμφάνισή της στην τηλεόραση στη σειρά της Lisa Kudrow, Web Therapy, για μερικά επεισόδια.

Το 2014 η Μεγκ Ράιαν θα έδινε τη φωνή της για την τηλεοπτική σειρά How I Met Your Dad και θα γυρνούσε την ταινία Ithaca, στην οποία παραγωγός θα είναι ο Τομ Χανκς.


Μπορεί να της χαμογελάσει φέτος η τύχη; Ολοι το ελπίζουν γιατί αυτή η σειρά φωτογραφιών είναι πολύ ανησυχητική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ