Χανί Γιακάν: Ο νέος έρωτας της Βαλερί Τριερβελέρ είναι εκατομμυριούχος και ωραίος [εικόνες] - iefimerida.gr

Χανί Γιακάν: Ο νέος έρωτας της Βαλερί Τριερβελέρ είναι εκατομμυριούχος και ωραίος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 17 Απριλίου, οπότε και τα γαλλικά περιοδικά «Voici» και «Closer» και το ελβετικό «Blick» δημοσίευσαν φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι της Βαλερί Τριερβελέρ στη Νέα Υόρκη με τον 52χρονο επιχειρηματία Χανί Γιακάν, οι φήμες για αντικαταστάτη του Ολάντ οργιάζουν στη Γαλλία.

Σήμερα, περίπου τρεις μήνες μετά, τα γαλλικά μίντια θεωρούν δεδομένο πως η πρώην πρώτη κυρία της χώρας ξεπέρασε πολύ γρήγορα τον χωρισμό της από τον Γάλλο πρόεδρο στο πρόσωπο του Χανί Γιακάν, με καταγωγή από τον Λίβανο όπου και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά οι δυο τους, όταν η Τριερβελέρ είχε επισκεφθεί τον Νοέμβριο του 2013 τη χώρα, στο πλαίσιο της περιοδείας της με την ιδιότητα της πρώτης κυρίας της Γαλλίας σε στρατόπεδα προσφύγων από τη Συρία. Η σχέση τους φέρεται να έγινε στενότερη, όταν εκείνος την επισκέφθηκε στο Παρίσι στις 16 Φεβρουαρίου για να παραστεί στο πάρτι των γενεθλίων της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος έχει προχωρήσει τη σχέση με τον Γιακάν τόσο, που τον έχει γνωρίσει και σε έναν από τους γιους της που ζει στον Καναδά.

Το who is who του νέου συντρόφου της Βαλερί

Ο Γιακάν είναι Λιβανέζος εκατομμυριούχος που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής στις ΗΠΑ και ζει εδώ και πολλά χρόνια μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος έχει παντρευτεί μία φορά στο παρελθόν και έχει χωρίσει, φροντίζοντας ταυτόχρονα να κρατά την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει νέες κοινές φωτογραφίες των δύο, ωστόσο τα γαλλικά μίντια αναφέρουν πως Βαλερί και Χανί είναι αχώριστοι:

Χανί Γιακάν: Ο νέος έρωτας της Βαλερί Τριερβελέρ είναι εκατομμυριούχος και ωραίος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χανί Γιακάν: Ο νέος έρωτας της Βαλερί Τριερβελέρ είναι εκατομμυριούχος και ωραίος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Χανί Γιακάν: Ο νέος έρωτας της Βαλερί Τριερβελέρ είναι εκατομμυριούχος και ωραίος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Χανί Γιακάν: Ο νέος έρωτας της Βαλερί Τριερβελέρ είναι εκατομμυριούχος και ωραίος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Χανί Γιακάν: Ο νέος έρωτας της Βαλερί Τριερβελέρ είναι εκατομμυριούχος και ωραίος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Χανί Γιακάν: Ο νέος έρωτας της Βαλερί Τριερβελέρ είναι εκατομμυριούχος και ωραίος [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ