Ξενάγηση στη Σάμο από τον γνωστό σεφ Ανδρέα Λαγό -Οι καλύτερες ταβέρνες, μπαρ, παραλίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξενάγηση στη Σάμο από τον γνωστό σεφ Ανδρέα Λαγό -Οι καλύτερες ταβέρνες, μπαρ, παραλίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκα σε μία αγροτική οικογένεια στη Σάμο και μεγάλωσα μέσα στα μποστάνια, τα χωράφια και τα περιβόλια. Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο με έχουν σημαδέψει τα βιώματα της παιδικής μου ηλικίας. Το διαπιστώνω καθημερινά με τον τρόπο που εκτιμώ και χρησιμοποιώ τις καταπληκτικές ελληνικές πρώτες ύλες, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα μυρωδικά.

«Από τις διαδρομές στο νησί ξεχωρίζουν η καταπράσινη βόλτα στην περιοχή Αηδόνια προς τους Μανωλάτες τα γραφικά σοκάκια στους Βουρλιώτες και το πλακόστρωτο μονοπάτι στη Πνακά. Στην ίδια περιοχή αξίζει και μια βόλτα στους αμπελώνες για να θαυμάσει κανείς τις παραδοσιακές πεζούλες και τα μικρά καλύβια στις ρεματιές. Επίσης μια επίσκεψη στην Παναγιά την Σπηλιανή, για την υπέροχη θέα και το μοναδικό εκκλησάκι μέσα στο βράχο. Το μονοπάτι στη περιοχή Ποτάμι πηγαίνοντας προς τους καταρράκτες και βέβαια στην ίδια περιοχή η διαδρομή προς το Μικρό και Μεγάλο Σειτάνη! Αξίζει η επίσκεψη στο βουνό Καρβούνης και το εκκλησάκι που βρίσκεται στη κορυφή του για πανοραμική θέα όλου σχεδόν του νησιού!», λέει μιλώντας στο Popaganda.gr.


Διαβάστε τη συνέχεια της ξενάγησης στη Σάμο από τον Ανδρέα Λαγό και δείτε τα μέρη που προτείνει για φαγητό, ποτό και βουτιές στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ παραλίες Σάμος Ανδρέας Λαγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ