O Aργύρης Ντινόπουλος διαφημίζει τον εαυτό του γιατί πήρε το μετρό! [εικόνες] - iefimerida.gr

O Aργύρης Ντινόπουλος διαφημίζει τον εαυτό του γιατί πήρε το μετρό! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πότε ξεπερνάει τα όρια η επικοινωνία στην πολιτική; Οταν ένας πολιτικός καυχάται για το αυτονόητο. Αυτό έκανε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος φωτογραφήθηκε να παίρνει το μετρό για να πάει στο υπουργείο του και στη συνέχεια βγήκε στα κανάλια για να παινέσει τον εαυτό του.

Η φωτογραφία, η οποία προφανώς τραβήχθηκε από κάποιον συνεργάτη του, δείχνει τον Αργύρη Ντινόπουλο στο μετρό της Αθήνας καθ'οδόν προς το υπουργείο του.

Το να επιλέγει καθημερινά ένας υπουργός το μετρό αντί να συνοδεύεται από πολυτελή αυτοκίνητα και πολυάριθμη αστυνομική συνοδεία είναι μια καλή κίνηση. Είναι όμως η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά που το πράττει ο νέος υπουργός Εσωτερικών. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ίδιος μοίρασε τη φωτογραφία στα ΜΜΕ ενώ εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και σχολίασε ο ίδιος το πόσο καλή και παραδειγματική ήταν η επιλογή του.

O Aργύρης Ντινόπουλος διαφημίζει τον εαυτό του γιατί πήρε το μετρό! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ